I løpet av sommeren 2017 spilte jeg inn en musikkvideo til Bare du som passer på. Etter å ha fått klarert tillatelsen til å bruke The Aller Værste! sin originallåt, spurte jeg Jon Solberg om han kunne tenke seg å spille inn en ny versjon av låten – noe han sa ja til på strak arm, mens han understreket at hans versjon ville bli en del annerledes. Med bakgrunn i Solbergs musikalske univers hadde jeg hørt for meg hvordan den ville bli, men resultatet ble enda bedre og over alle forventninger. Som en bekjent av meg sa: Jeg er stor fan av The Aller Værste!, men denne versjonen er mye bedre. Melankolien i lydbildet får frem teksten på en helt annen måte enn originalen. Hatten av og bøying i støvet.  Jeg kunne ikke vært mer enig;-)

Når videoen skulle spilles inn hadde jeg bestemt meg for at den skulle være i stilen:  mannequin challenge. Skuespillerne/statistene skulle stå/sitte i ro, jeg skulle bevege kameraet. Samtidig skulle utvalgte bilder/sekvenser hinte om noe av handlingen, uten å røpe for mye.

Den største utfordringen under opptakene var at det var sol og sommer, og derfor vanskelig å ikke blunke med øynene. Men alle klarte det godt til slutt, og jeg vil her igjen takke alle som stilte opp. Sammen med musikken fra Jon Solberg har dere alle bidradd til en musikkvideo jeg er stolt av.

Her er det ferdige resultatet: