Ingenting er som et nytt år, med nye lodd og nye gevinster;-)

Jeg har i år ambisjoner om å jevnlig oppdatere dere om hva som foregår i min skrivende verden. Nå er det ikke sånn at den er helt adskilt av livet mitt for øvrig, men utgangspunktet blir skriving. Det vil jeg gjøre her på bloggen og på sosiale medier, både skriftlig og i form av videoer, som denne (som allerede ligger på Facebook):

Min neste bok tar altså etter planen Tom Moen, hovedkarakteren i «Bare du som passer på», til Bergen. Han har blitt nominert til Gullruten og skal også delta på Nordiske mediedager. For Tom Moen, som er født på Sotra, blir det jo nesten som å komme hem. Men han er ikke helt forberedt på det som venter ham i Bergen og som skal følge ham resten av livet. Arbeidstittel er Lønborgs engler, og for de av dere som er fra Bergen er det kanskje noe dere kjenner igjen fra avisoverskrifter en del år tilbake. Mer om det kommer senere…

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig forespørsel fra Skiens bibliotek; om jeg ville være med på et arrangement sammen med to andre forfattere fra Telemark, med fokus på hvordan det er å gi ut bøker på eget forlag. For meg har det å gi ut bok selv vært en spennende og lærerik prosess, og jeg ser frem til å fortelle om dette – til andre som går med slike planer eller til de som bare vil lytte til mine erfaringer. Dette skjer 27 februar på biblioteket i Skien. Velkommen!

I april, nærmere bestemt 24 april, skal jeg delta på krimfestivalen Blodigalvorilandsbyen. Hit kommer en rekke forfattere, og jeg er stolt og spent på å bli en del av arrangementet, som finner sted i Randaberg 23-26 april. Festivalen ledes av bokentusiasten, bokblogger og anmelder Simen Ingemundsen, for mange bedre kjent som #boktimmy.

Han kommer seg igjennom et imponerende antall bøker i året, og i april i fjor anmeldte han Bare du som passer på.

Som noen av dere kanskje vet har jeg en fortid fra TV-bransjen, med nesten 20 år som fotograf, redigerer, programleder, produsent og prosjektleder. Jeg var faktisk med å vinne en Gullrute for beste underholdningsprogram med Silje&Sigurd  i 2001.

Det var en veldig artig tid, og nå har jeg en idé hvor den erfaringen skal kombineres med det å skrive. Foreløpig er dette på planleggingsstadiet, men det kommer mer om dette og annet som måtte skje fremover her på bloggen. Både den og min forfatterside på Facebook må du gjerne tipse om til andre du tror kan være interessert i å lese.

Vi sees snart;-)